9 Ekim 2012 Salı

Mayadrom Sports Center Çekmeköy


GYM CARDIO – PERSONAL TRAINING ÇALIŞMA SİSTEMİMayadrom Sports Center ‘ın her üyesi, yapacağı ilk çalışma için satış temsilcisi aracılığıyla “Gym Cardio” departmanından randevu alır. Gym Cardio şefi ya da şef yardımcısı, randevu çizelgesine göre üyeyi uygun eğitmene yönlendirir.

Mayadrom Sports Center Çekmeköy



İlk randevuda öncelikle üyenin ‘yağ-kas’ ölçümleri yapılır. Daha sonra “wellness expert” sistemine kaydı yapılan üyenin kimlik bilgileri ve üyeliğinin başlangıç tarihi, bu tarihteki değerleri ve sağlık durumu ile ilgili bilinmesi gereken tüm ayrıntılar, her eğitmenin görmesi için sisteme kaydedilir. Ayrıca kişinin aerobic kapasitesi hakkında bilgi almak için ‘aerobic performans testi’ yapılır, test sonucu sisteme kaydedilir.
İLK PROGRAMÜyemiz ilk randevusunda tüm eğitmen ekibi ile tanıştırılır ve MSC içinde uygulanan diğer programlar, aktiviteler, ekipmanlar ve kendisinin kullanacağı makineler hakkında bilgilendirilir. İlk fitness programı kişinin kardiyovasküler kapasitesini ölçmek amacıyla aerobik test yapılmasıyla başlar. Daha sonra testin sonucuna göre kişiye 4 ila 6 hafta arasında uygulanacak olan ‘cardio programı’ hazırlanır.
İKİNCİ PROGRAMÜye 6 haftalık programı sonunda eğitmeniyle tekrar randevulaşır ve yeni çalışma programına başlamadan önce kendisine “güç testi” uygulanır. Test sonucunda gösterdiğiniz performansa göre, aletli çalışma programınız eğitmeniniz tarafından hazırlanıp en az 2 defa birebir olarak size hatasız ve detaylı bir şekilde gösterilir. Çalışmaları sırasında rutin olarak gerçekleştirilen testlerle de üyenin gelişim grafiği takip edilir. Spor salonları Üye programını her yenilediğinde eğitmeniyle ortak hareket edip randevularını ayarlayarak, antrenman programlarına eğitmeninin direktifleri doğrultusunda devam eder.
PERSONAL TRAINING“Personal training” MSC üyelerine sunulan birebir çalışma programıdır.
Kişiye özel hazırlanan bu çalışma programında amacımız, üyenin eğitmeniyle özel olarak yapacağı bir saatlik antrenmanla zaman kaybını ortadan kaldırmak ve yüksek performansta hatasız çalışma imkanını yaratmaktır. Böylelikle üye istediği forma çok daha kısa zamanda ulaşırken, olası sakatlık risklerinden de korunmuş olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder