11 Ekim 2012 Perşembe

Fitness Life Spor Merkezi Kocaeli İzmit


FitnessLife Spor Salonları ,Merkezi sağlıklı ve kaliteli yaşam sürmek için İzmit’te kuruldu. Kocaeli’nde fitness, step, aerobik, plates, vücut geliştirme (body building), masaj ve kardio çalışmaları yapmak, sağlıklı bir şekilde form tutmak, kilo almak ya davermek isteyenlerin hizmetinde.
Spor merkezimizde

Fitness Life Spor Merkezi Kocaeli İzmit



  • fitness
  • step
  • aerobik
  • plates
  • vücut geliştirme
  • masaj
  • kardio
  • kilo alma veya verme
Çalışmaları yapılabilmektedir. yaklaşık 1000 m2 kullanım alanı olan merkezimizde, nezih bir ortamda, uzman hocalarımız eşliğinde, sadece bayan ve bay-bayan çalışma alanlarında profesyonel bir çalışma ortamı bulacak, kişiye özel programlarla, kendiniz için en doğru çalışma şeklinizi belirleyecek ve istediğiniz vücut ve sağlığa size en uygun ve en doğru şekilde sahip olacaksınız.
FitnessLife, gelen sproculara en iyi şekilde hizmet vermek üzere hazırlandı. Kaliteli müzik yayını, duş ve sıcak su, temizlik vb. spor sırasında gerekli olan temel ihtiyaçlar, FitnessLife’ta sporcuların düşünmemesi gereken detaylar. Ayrıca sıcak ve soğuk içecekler servisi ile gelen sporcular, çalışma sırasında alması gereken sıvı ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmekteler.
Vücut geliştirme (body building) çalışmaları için gelen sporcular, istedikleri taktirde ek protein ve aminoasit desteğini de fitness life’tan karşılayabilirler. Universal ve Ultimate  markalarının Kocaeli-Sakarya bölge dağıtım haklarına da sahip olan FitnessLife, bu markaların protein, aminoasit, yağ yakıcı, kilo aldırıcı ve diğer çeşit suplementleri için de  perakende hizmeti de sunmaktadır.
FitnessLife’a ulaşmak da çok kolay. Vapur, otobüs, minibüs ve tren gibi toplu taşıma hatlarının kesiştiği yerde bulunan salonumuzda aynı zamanda kendi aracıyla gelenler ücretsiz otoparktan da faydalanabilmekte.
Hergün saat 09:00-22:00 arasında hizmette olan spor merkezimizden gün ve saat sınırlaması olmaksızın faydalanabilirsiniz. Spor merkezimizde bulunduğunuz sürece sizinle ilgilenecek bir antrenör bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder